Caine salvat de pompieri dupa ce a cazut in apa inghetata a unui rau

08 Feb 2022 19:51
Caine salvat de pompieri dupa ce a cazut in apa inghetata a unui rau
Un apel la 112, făcut astăzi în jurul prânzului, în anunța că un câine a căzut în apa înghețată a râului Siret. Potrivit ISU Suceava, “patrupedul se plimba în albia râului... gheața subțire s-a rupt și cățelul a căzut în apă. Minute bune a încercat, în zadar, să urce înapoi pe bucățile de gheață, iar puterile îl părăseau, fiind în pericol să se înece.
Salvatorii de la Garda de Intervenție Siret au ajuns imediat la fața locului, au întins o scară culisabilă, iar un pompier a prins cățelul slăbit și l-a adus la mal.
Era paralizat de frig și nu mai putea nici să-și miște picioarele din spate. Pompierii suceveni l-au luat în grija lor și l-au adus la sediul subunității. L-au hrănit și l-au încălzit, până ce micul patruped și-a revenit”

Sursa video: ISU Suceava

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677