Castelul Peleș și Castelul Bran, printre obiectivele turistice promovate de MAT în cadrul PP-ITU

24 Sep 2022 17:48
Castelul Peleș și Castelul Bran, printre obiectivele turistice promovate de MAT în cadrul PP-ITU
Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) este partener al celui mai important eveniment dedicat sectorului tehnologiei informației și comunicațiilor – Conferința Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor (UIT), care va reuni în perioada 26 septembrie – 14 octombrie a.c., la București, peste 3.000 de invitați de rang înalt, din întreaga lume. Instituția de resort va asigura delegațiilor, pe tot parcursul conferinței, materiale de prezentare a destinației turistice România, care vor cuprinde informații despre obiective unicat, cum ar fi, spre exemplu, Salina Turda. Suplimentar, MAT va organiza trei infotripuri. Printre obiectivele turistice care urmează a fi vizitate se numără Castelul Peleș și Castelul Bran.

„Începând de săptămâna viitoare, România va fi gazda a peste 3.000 de invitați de rang înalt din întreaga lume, o oportunitate deosebită pentru noi de a ne promova țara ca destinație turistică! Totul se datorează desfășurării, la București, a Conferinței Plenipotențiarilor UIT. Suntem onorați să fim, astfel, parteneri în cadrul unui eveniment de o asemenea anvergură și ne dorim ca prin cele trei infotripuri pe care le vom organiza pentru delegațiile străine să punem în valoare frumusețea țării noastre și a unora dintre cele mai emblematice obiective ale acesteia, cum ar fi Castelul Peleș. Cu siguranță, vestea despre unicitatea și valorile noastre va fi purtată mai departe”, a declarat ministrul antreprenoriatului și turismului, Constantin-Daniel Cadariu.

Cea de-a 21–a ediție a Conferinței Plenipotențiarilor UIT va reuni, timp de trei săptămâni, delegați din cele 193 de țări membre și are ca scop stabilirea liniilor generale ale politicii Uniunii, adoptarea planurile strategice și financiare pe următorii 4 ani și alegerea conducerii organizației pentru următoarea perioadă.

Alături de ANCOM și MAT, parteneri în organizarea conferinței sunt: Senatul României, Camera Deputaților, Secretariatul General al Guvernului, Ministerul Finanţelor, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Ministerul Sănătăţii, Ministerul Culturii, Primăria Municipiului Bucureşti, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, Serviciul de Protecţie şi Pază și Societatea Română de Televiziune.


Sursa foto: https://www.directbooking.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677