Ce se întâmplă săptămâna aceasta pe scena Teatrului "Toma Caragiu" din Ploiești

21 Oct 2024 15:23
Ce se întâmplă săptămâna aceasta pe scena Teatrului "Toma Caragiu" din Ploiești
Ultima saptamana din luna octombrie aduce pe scena Teatrului „Toma Caragiu” o diversitate de evenimente artistice, oferindu-va multiple ocazii de a explora arta scenica in formele sale variate, dar si proiectia unuia dintre cele mai asteptate filme romanesti ale anului.


CEI DOI TINERI DIN VERONA – marti, 22 octombrie, ora 17.00, sala Teatrului de Animatie Imaginario
O calatorie in universul delicat al adolescentei, aflat la granita dintre lumea copilariei si responsabilitatile vietii adulte, spectacolul propune o adaptare contemporana a celebrei piese scrise de William Shakespeare, avandu-i drept protagonisti pe tinerii din ziua de azi.


A 12-A NOAPTE – miercuri, 23 octombrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”
O montare in cheie moderna a piesei lui William Shakespeare, in care umorul si melancolia se intrepatrund cu quiproquo-uri si travestiuri, „A 12-a noapte” prezinta povestea Violei si a lui Sebastian, doi frati gemeni care se regasesc dupa ce au fost despartiti in urma unui naufragiu, si a felului in care destinul ne deschide cai nebanuite spre sufletul persoanei iubite. Aceasta reprezentatie este SOLD OUT.


Proiectie film MOROMETII 3 – joi, 24 octombrie, ora 19.00, sala Teatrului „Toma Caragiu”
Anul 1954 il pune pe Niculae Moromete la incercare: iubirea tumultoasa cu o femeie maritata, criza de constiinta politica si pierderea increderii in breasla literara il coplesesc. Aparitia providentiala in viata lui a unei tinere poete ii ofera o cale de iesire din dilemele profesionale si personale, inspirandu-l sa publice romanul „Morometii”. Proiectia face parte din caravana organizata de Transilvania Film. Acest eveniment este SOLD OUT.


CANTAREATA CHEALA – sambata, 26 octombrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”
O incursiune aparte in universul lui Eugène Ionesco, spectacolul „ Cantareata cheala” propune o privire critica, dar pigmentata cu umor si empatie, asupra absurditatii vietii moderne. Textul ofera o perspectiva noua a existentei de zi cu zi si incurajeza un demers spre reflectie, intr-o lume aparent lipsita de sens.


CE VOR FETELE – duminica, 27 octombrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”
O comedie despre prietenie, dragoste si acceptare, ce le are drept protagoniste pe Alice, o prezentatoare TV ce duce o viata boema, si pe Laura, obsedata de curatenie si impatimita de gastronomie. Din dorinta de a-si ajuta prietena care s-a desparti recent de sot, Alice ii propune Laurei sa locuiasca impreuna, dar personalitatile lor diferite le conduc catre tot felul de conflicte amuzante. Aceasta reprezentatie este Sold Out.


CENUSAREASA – duminica, 27 octombrie, orele 10.30 si 12.00, sala Teatrului de Animatie Imaginario
Adaptare a unui basm indragit de copiii de toate varstele, „Cenusareasa” spune povestea unei tinere cu suflet nobil, recunoscuta pentru generozitatea inimii si pentru iubirea fata de tot ceea ce o inconjoara, care se confrunta cu nedreptatile mamei si surorilor ei vitrege. Impiedicata de acestea sa participe la balul regal, unde Printul dorea sa isi gaseasca mireasa, Cenusareasa primeste ajutor din partea nasei sale, Zana cea Buna.


Biletele se gasesc la Agentia de Bilete a Teatrului „Toma Caragiu” Ploiesti, telefon 0244.522.774 sau online, accesand sectiunea Program spectacole de pe site-ul www.teatruploiesti.ro.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677