Ce spune Electrica despre intreruperea iluminatului pentru "Ora Pământului"

23 Mar 2024 10:19
Ce spune Electrica despre intreruperea iluminatului pentru "Ora Pământului"
În această seară va fi marcată la nivel mondial "Ora Pământului". Timp de 60 de minute, se vor stinge luminile. Iată ce transmite Electrica, unul dintre cei mai mari furnizori de energie electrică din România:

"În fiecare an, la sfârșitul lunii martie, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment dedicat protejării mediului înconjurător - Ora Pământului.

În cadrul Grupului Electrica, nu privim acest moment doar ca pe un gest simbolic, ci ca pe o oportunitate de a ne consolida angajamentul și de a accelera acțiunile noastre pentru un viitor sustenabil. Suntem dedicați implementării practicilor ecologice în toate aspectele activității noastre, de la optimizarea consumului de energie până la promovarea surselor regenerabile.

Haideți să ne unim forțele pentru a transforma planeta noastră într-un loc mai verde și mai prosper pentru generațiile viitoare!"

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677