Centru de colectare separata a deseurilor, cu finantare europeana

24 Nov 2022 17:35
Centru de colectare separata a deseurilor, cu finantare europeana
Consilierii judeţeni au aprobat, în şedinţa extraordinară, din 23 noiembrie, implementarea proiectului privind “Infiintarea unui centru integrat de colectare separata prin aport voluntar destinat accelerarii procesului de extindere si modernizare a sistemelor de gestionare a deseurilor”. Potrivit CJ Prahova, investitia se ridică la 5.580.000 euro, iar banii vor fi obţinuţi prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), Componenta 3- Managementul deşeurilor, Investitia I1, Subinvestitia I1.C.
Centrul de colectare va deservi aproape 220.000 de prahoveni şi va funcţiona în vecinătatea Centurii de Est a Ploieştiului.
În cadrul acestui centru vor fi colectate, de la persoane fizice, următoarele deșeuri: ambalaje provenite de la vopseluri, dezinfectanți, tuburi de spray, materiale textile precum pături, haine, cârpe, materiale plastice, electrice/electronice/electrocasnice, baterii uzate, saltele, mobilier, metal, sticlă și ceramică, inclusiv obiecte sanitare, cauciuc, inclusiv anvelope uzate, deșeuri vegetale din curți și grădini, deșeuri din construcții și demolări.
Cererea de finanţare va fi depusă până la data de 28.11.2022, conform prevederilor Ghidului Solicitantului

Sursa foto: captura Ecoteca

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitări copile drag frumos ascultător și muncitor, sunt mândru de tine și îți promit ca îți voi fi alături în orice moment din viata de zi cu zi, pentru ca meriți tot ce este mai bun și mai frumos pe acest Pământ Sfânt,??
bauna ziua de cand s-a reluat furnizarea apei calde in str.ARHIP NICOLAE BL61 SC,A NU ESTE PRESIUNE DE LOC
Stimate Doamne, stimati Domni, scuzati varog Romana mea, fiindca Germana este limba mea materna. Am dat intamplator de aceasta onoare post mortem a preotului pensionar Martin Gheorghe, pe care l-am cunoscut personal. Am corespondat pana la moartea Dansului, sie am forst si in localitatea Vadu Paranoia in vizita. Urmasii Dansului stiu der mine, uni urmasi a Dansului ma cunosc personal. Cunosc si istoria satului Vadu Parului si infintarea lui in 1780, amanunte dela domnul Martin Gheorghe. Ma bucura foarte mult, ca i se dat post mortem onoarea aceasta pentru umanitatea lui meritata, si pentru lupta sa pentru pace si dreptate. Cu stima Hans-Günther Kessler, Germania
Tort cu lamaie
Dar de ce persoanele cu dizabilități,și aici mă refer la cei cu indemnizații de handicap gradul 2(395 de lei)nu beneficiază de acest ajutor alimentar? Pentru că cei de la primărie spune că Nu beneficiez(nu am dreptul)DE CE?
Curs valutar
EUR Euro 4.9266 0.0016
USD Dolarul SUA 4.7043 -0.0235
GBP Lira sterlina 5.6863 -0.0411
CHF Francul elvetian 4.9892 -0.0228
XAU Gramul de aur 266.5349 0.0446