Centru de colectare separata a deseurilor, cu finantare europeana

24 Nov 2022 17:35
Centru de colectare separata a deseurilor, cu finantare europeana
Consilierii judeţeni au aprobat, în şedinţa extraordinară, din 23 noiembrie, implementarea proiectului privind “Infiintarea unui centru integrat de colectare separata prin aport voluntar destinat accelerarii procesului de extindere si modernizare a sistemelor de gestionare a deseurilor”. Potrivit CJ Prahova, investitia se ridică la 5.580.000 euro, iar banii vor fi obţinuţi prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), Componenta 3- Managementul deşeurilor, Investitia I1, Subinvestitia I1.C.
Centrul de colectare va deservi aproape 220.000 de prahoveni şi va funcţiona în vecinătatea Centurii de Est a Ploieştiului.
În cadrul acestui centru vor fi colectate, de la persoane fizice, următoarele deșeuri: ambalaje provenite de la vopseluri, dezinfectanți, tuburi de spray, materiale textile precum pături, haine, cârpe, materiale plastice, electrice/electronice/electrocasnice, baterii uzate, saltele, mobilier, metal, sticlă și ceramică, inclusiv obiecte sanitare, cauciuc, inclusiv anvelope uzate, deșeuri vegetale din curți și grădini, deșeuri din construcții și demolări.
Cererea de finanţare va fi depusă până la data de 28.11.2022, conform prevederilor Ghidului Solicitantului

Sursa foto: captura Ecoteca

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677