Copiii sunt asteptati la teatru zilele acestea

26 Jan 2022 13:30
Copiii sunt asteptati la teatru zilele acestea. Maine spectacolul „CEI TREI PURCELUȘI” va fi pus in scena, la sala Teatrului de Animație, de doua ori, incepand cu orele 10.30 și 13.00, iar vineri, 28 ianuarie, incepand cu ora 18.00. Șoric, Babic și Codiță, trei purceluși năstrușnici, vor dansa și vor cânta într-un spectacol educativ și amuzant, plin de culoare și voioșie, care vorbește despre cât este de important să fii prevăzător și să faci lucrurile cât mai bine cu putință.
(Detalii spectacol CEI TREI PURCELUȘI - adaptare de Daniel Stanciu, după Serghei Mihailov
Regia: Daniel Stanciu
Scenografia: Mihai Androne și Compania „Hai-Hui”
Asistent regie și ilustrația muzicală: Georgeta Drăgan
Light design: Ionuț Aldea și Compania „Hai-Hui”
Distribuția: Lăcrămioara Bradoschi, Lucian Orbean, Nelu Neagoe, Ioana Roșu, Ana Maria Orbean)

Duminica, 30 ianuarie, de la ora 11.00, cei mici sunt asteptati la spectacolul „Motanul incaltat” ce se va juca tot in sala Teatrului de Animatie. Un motan extraordinar isi conduce stapanul spre izbanda dorita, invatandu-ne pe toti ca istetimea, curajul si increderea in fortele proprii pot ajuta pe oricine sa-si indeplineasca visurile.
(Detalii spectacol: Motanul incaltat
adaptare dupa Charles Perrault
regia: Mihai Androne
scenografia: Mihai Androne si Costel Dobrescu
muzica: Adrian Blaj
cu: Diana Uta, Adrian Georgescu, Lucian Orbean, Ioana Rosu/Lacramioara Bradoschi, Nelu Neagoe, Paul Niculae, Lizica Sterea, Catalin Radulescu/Mihai Androne)

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677