Cum au devenit grădinițele din Măgurele ... insule de lectură

03 Feb 2022 13:15
Grădinițele din comuna prahoveană Măgurele au fost înscrise în proiectul național „Citește-mi 100 de povești!” inițiat de Asociația OvidiuRo, proiect care s-a derulat pe parcursul anului trecut. Au fost implicate trei grădinițe. 75 de preșcolari au participat la acest proiect, alături de cinci educatori dar și părinți. Fiecare copil a primit câte o carte, iar unitățile de învățământ au fost și ele dotate cu volume pentru bibliotecă. În cadrul proiectului sunt derulate activități de lectură la care participă preșcolarii dar și persoane invitate din comunitate. Iar astăzi s-a primit certificatul de atestare iar grădinițele din Măgurele au primit, oficial, numele de ”Grădiniță Bibliotecă”.
” La nivelul unității de învățământ a fost întocmit un plan de lectură cu activități săptămânale, iar profesorii pentru învățământul preșcolar au participat la sesiuni de formare centrate pe literație emergentă și au implementat în grupele lor activitățile pentru încurajarea lecturii în grădiniță și în familie. Unitatea de învățământ a îndeplinit condițiile pentru Grădiniță Bibliotecă”, se arată în certificatul de atestare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677