Cum și-a motivat fapta tatăl care și-a sechestrat fiica bolnavă de epilepsie, ani la rând

17 Jan 2022 09:18
Cum și-a motivat fapta tatăl care și-a sechestrat fiica bolnavă de epilepsie, ani la rând
Cazul din Jugureni, scos la iveală de polițiști, în care un tată și-a ținut fiica bolnavă de epilepsie închisă într-un buncăr timp de mai mulți ani, a șocat o țară întreagă. Șocante sunt și detaliile care ies la iveală. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Prahova sub acuzația de lipsire de libertate în mod ilegal, pe 6 ianuarie. Din motivarea instanței aflăm că bărbatul ”a declarat că a ţinut-o pe fiica sa închisă în imobil din dorinţa de a o proteja, întrucât avea crize de epilepsie şi putea să se rănească în timpul acestor episoade. Nu consideră că i-a făcut ceva rău fiicei sale”.
În plus, fata care era ținută sechestrată nu a mai fost văzută din anul 2011 şi nici vizitată de rudele inculpatului iar acesta a afirmat, în repetate rânduri în faţa funcţionarilor publici din cadrul primăririe Comunei Jugureni faptul că fiica sa se află în America şi este bine.
Fata nu era în evidențele niciunui medic român pentru afecțiunile de care suferă, iar tatăl ar fi declarat că îi dădea un tratament prescris de un medic din America.
Fata a fost găsită într-un buncăr care avea grilaje și un lacăt, într-o încăpere în care mânca şi totodată îşi făcea și nevoile fiziologice într-o găleată.
foto ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677