Cum și-a motivat fapta tatăl care și-a sechestrat fiica bolnavă de epilepsie, ani la rând

17 Jan 2022 09:18
Cum și-a motivat fapta tatăl care și-a sechestrat fiica bolnavă de epilepsie, ani la rând
Cazul din Jugureni, scos la iveală de polițiști, în care un tată și-a ținut fiica bolnavă de epilepsie închisă într-un buncăr timp de mai mulți ani, a șocat o țară întreagă. Șocante sunt și detaliile care ies la iveală. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Prahova sub acuzația de lipsire de libertate în mod ilegal, pe 6 ianuarie. Din motivarea instanței aflăm că bărbatul ”a declarat că a ţinut-o pe fiica sa închisă în imobil din dorinţa de a o proteja, întrucât avea crize de epilepsie şi putea să se rănească în timpul acestor episoade. Nu consideră că i-a făcut ceva rău fiicei sale”.
În plus, fata care era ținută sechestrată nu a mai fost văzută din anul 2011 şi nici vizitată de rudele inculpatului iar acesta a afirmat, în repetate rânduri în faţa funcţionarilor publici din cadrul primăririe Comunei Jugureni faptul că fiica sa se află în America şi este bine.
Fata nu era în evidențele niciunui medic român pentru afecțiunile de care suferă, iar tatăl ar fi declarat că îi dădea un tratament prescris de un medic din America.
Fata a fost găsită într-un buncăr care avea grilaje și un lacăt, într-o încăpere în care mânca şi totodată îşi făcea și nevoile fiziologice într-o găleată.
foto ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Este corect sa fii controlat de bilet in statia de autobuz?Eu personal m-am simtit agresata de controlorul TCE.Oare nu este un abuz ?
Domnilor parlamentari,eu i-mi vreau țara înapoi! Vreau legi bune pentru poporul român! Dacă vă iubiți țara și sunteți responsabili pentru bunăstarea poporului ,nu vă fie frică și VOTAȚI Legea Suveranității.Poprul va fi recunoscător! Votați Legea!
Nu ar putea altetarii sa ne scuteasca?
Să dea Domnul să se realizeze toate puse în plan! Mult succes și țineți-vă de promisiuni că e păcat de acest monument al sării, mândria noastră a slanicenilor! Doamne-ajută!
Liftul când al mai puneți an funcționare
Curs valutar
EUR Euro 4.9457 -0.0015
USD Dolarul SUA 4.6170 -0.0152
GBP Lira sterlina 5.7676 -0.0578
CHF Francul elvetian 4.7889 -0.0026
XAU Gramul de aur 275.6983 -1.9541