Duminică, Hipodromul Ploieşti găzduieşte Cupa „Sultan” la trap!

22 Jul 2022 15:26
Duminică, Hipodromul Ploieşti găzduieşte Cupa „Sultan” la trap!
Duminică dimineaţă, începând cu ora 10.00, ne vedem din nou pe hipodrom la o reuniune exclusivă de trap organizată de CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, cu sprijinul firmei Sultan, partenerul nostru la acest eveniment.

Vor fi cinci curse de trap sponsorizate de Sultan, ziua hipică urmând să debuteze, la ora 10.05, cu Premiul „Sultan de România”, urmat, la 10.30, de Premiul „Din respect de Sultan” şi, la 10.50, de cea mai interesantă cursă a zilei, Premiul „Sultan”, în care se vor întrece caii de 4 ani de pe hipodrom. La ora 11.20 se va ţine Premul „Forţă de Sultan”, iar reuniunea se va închide, la 11.45, cu Premiul „Cal de Sultan”.

Continuă concursul foto pe Instagram pentru public!

Cu prilejul reuniunii de duminică, vă propunem să participaţi din nou la concursul pentru publicul spectator prezent pe Hipodromul Ploieşti! Cei trei paşi care trebuiesc parcurşi sunt următorii:

1. Pozează prietenii, familia, căluţii, distracţia sau orice altceva îţi place pe hipodrom!

2. Postează pe Instagram pe story sau pe feed;

3. Tăguieşte-ne cu @hipodromulploiesti

Premiile puse în joc de Complex Hipodrom sunt următoarele: locul 1 – o şedinţă de iniţiere în tainele călăriei la centrul de echitaţie Luna Horse; locul al 2-lea – o plimbare în sulky sub îndrumarea unui driver profesionist. Câştigătorii vor fi anunţaţi în cursul săptămânii viitoare.

Altfel, ca de obicei, cei mai mici dintre spectatori se vor putea plimba şi de această dată gratuit cu calul Mokka, pentru ei urmând să se amenajeze şi un „fun corner” în zona tribunei, unde se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

Prețul unui bilet este de acces la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Felicitări, Raul Petrescu! Omul potrivit la locul potrivit! Avem nevoie de oameni ca tine, bine pregătiți și întreprinzători, în toate domeniile! Succes!
Pe site ANPC nu se poate depune reclamatii,am incercat 3 zile la rând,ar trebui desființat
Curs valutar
EUR Euro 4.8909 0.0000
USD Dolarul SUA 4.7450 0.0000
GBP Lira sterlina 5.7696 0.0000
CHF Francul elvetian 5.0380 0.0000
XAU Gramul de aur 272.6466 0.0000