Echipa de baschet fete U15 a CSM Ploieşti este vicecampioană națională

24 May 2021 08:23
Echipa de baschet fete “U15” a CSM Ploieşti este vicecampioană a României la categoria ei de vârstă în urma Turneului Final ce a avut loc, la sfârșitul săptămânii care tocmai s-a încheiat, în Sala Polivalentă din Blejoi. Fetele pregătite de Loredana Munteanu, Corina Savu şi Robert Munteanu au pierdut, duminică după-amiază, finala cu ACS Dan Dacian Bucureşti, campioana en-titre reuşind să se impună meritat, cu 51-37 (11-13, 12-6, 20-10, 8-8), la capătul unei partide care a stat sub semnul echilibrului doar în primele 25 de minute.
CSM Ploieşti a început meciul în formula I. Savu (7 puncte, 1×3), D. Iordăchescu (8), K. Munteanu (6), D. Tănase (2), A. Zane (11), pe parcurs intrând şi A. Dedu (1), N. Belhamra (1), O. Sandu (1), A. Dumitru, A. Apostolache şi Cr. Grigore.
Performanţa din această săptămână reprezintă un pas înainte făcut de fetele noastre la nivel de junioare, ele reuşind ca, după doi ani la rând în care au cucerit medaliile de bronz, să devină, acum, vicecampioane naţionale la „U15”!

Premii individuale

MVP al Turneului Final: Ilinca Belegante (ACS Dan Dacian Bucureşti)

Cel mai de perspectivă jucător: Ioana Savu (CSM Ploieşti)

Cel mai bun pasator: Daria Iordăchescu (CSM Ploieşti)

Cel mai bun marcator: Lana Mikes (ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe)

Best Five al turneului: Lana Mikes (Sepsi), Daria Iordăchescu (CSM Ploieşti), Karina Munteanu (CSM Ploieşti), Ilinca Belegante (ACS Dan Dacian), Agnes Zane (CSM Ploieşti).
foto CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677