Echipa de handbal junioare 4 a CSM Ploieşti a câştigat Cupa „Dunărea”

10 Dec 2023 17:04
Echipa de handbal junioare 4 a CSM Ploieşti a câştigat Cupa „Dunărea”
Echipa de handbal junioare 4 a CSM Ploieşti a câştigat Cupa „Dunărea”, competiţie pe care formaţia ce combate în Liga Florilor, Dunărea Brăila, a organizat-o în acest weekend în Sala Polivalentă din localitate, cu opt formaţii la start.
Fetele pregătite de Robert Comendant au fost repartizate în prima fază în Grupa Albastră, reuşind să ocupe poziţia secundă şi să se califice în semifinale după un parcurs cu două victorii şi o înfrângere: 28-18 (15-9) cu LPS Brăila şi 19-31 (9-17) cu CSM Făgăraş, vineri, respectiv 20-18 (12-7) cu CSŞ Ariceştii Rahtivani, ieri dimineaţă. A urmat semifinala de după-amiază, cu câştigătoarea Grupei Albe, CSŞ Ploieşti, pe care fetele noastre au câştigat-o cu 24-17 (12-9), asigurându-şi calificarea în Finala Mare a turneului.
Finală în care au întâlnit-o din nou, astăzi, la prânz, pe CSM Făgăraş, şi în faţa căreia au reuşit să-şi ia revanşa de o manieră categorică, rezultatul final, 26-24 (15-8), „vorbind” prea puţin despre diferenţa din teren, în contextul în care fetele noastre au condus chiar şi la 9 goluri în prima repriză!
La performanţa realizată de echipă s-au adăugat şi două premii individuale obţinute de CSM Ploieşti: Bianca Bălăşoiu a fost considerată cel mai bun inter stânga, iar Natalia Comendant – cea mai tehnică jucătoare a turneului!
Lotul de jucătoare: Martina Cernat, Ştefania Vişan, Larisa Barta (portari), Natalia Comendant, Ilona Plătică, Bianca Bălăşoiu, Larisa Iancu, Melania Drăghici, Ania Jercan, Iasmina Iordache, Ana Maria Mihai, Rebeca Andrei, Antonia Duţă, Maria Enache, Ana Maria Ciobanu, Maya Pitoiu şi Corina Dinu (jucătoare de câmp).
sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677