Echipa PSD Ploiesti s-a marit!

10 Nov 2022 15:29
In formatiunea politica PSD Ploiesti s-au inscris noi membri. Recent a avut loc si sedinta de validare a acestora:

“Echipa PSD Ploiesti se întărește cu noi membri, responsabili, dinamici și dornici să contribuie la dezvoltarea comunității ploieștene. Vino și tu alături de noi!”, a transmis Bogdan Toader, presedintele PSD Prahova.

“Am participat, ieri, în calitate de vicepreședinte al PSD Ploiesti, la ședința de validare a nu mai putin de 65 de membri noi, în cadrul organizației municipale, cu prilejul căreia doresc sa le urez acestora "bun-venit " în cel mai important partid din România! Mizam pe transparenta partinica și administrativa, straduindu-ne sa găsim,a lături de colegii mei din administrația locala și centrala, soluții eficiente de guvernare locala și nationala”, a precizat Raul Petrescu, vicepresedinte PSD Ploiesti.

“Noii membri de partid, specialiști în diferite domenii, oameni minunați cu mentalități noi, dornici, increzatori si hotarâti sa vina cu propuneri de proiecte, solutii si idei inovatoare, în zonele din care fac parte.
Modul de lucru al organizației se face după un program prezentat și aprobat în birou.
Implicarea tuturor membrilor se bazează pe munca în echipa si printr-o comunicare transparenta permanenta”, a declarat Laura Moagher, presedintele interimar PSD Ploiesti.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677