Elev al Colegiului Militar Breaza, medalii de aur și de argint la Campionatul Mondial Unificat WTKA/Povestea unui campion

09 Nov 2023 10:20
Elev al Colegiului Militar Breaza, medalii de aur și de argint la Campionatul Mondial Unificat WTKA/Povestea unui campion
Alexandru-Cristian Michiduță este elev în clasa a XI-a la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” și practică Freestyle kickboxing de la vârsta de opt ani. Antrenor este chiar tatăl său. „M-a învățat tot ce știu. Cu ajutorul lui am ajuns să câștig concursurile la care am participat. În timp, mi-am perfecționat fiecare mișcare și, astfel, am făcut pași siguri spre performanțe în domeniul acesta. Muncesc din greu pentru a obține rezultate excelente”, a transmis Alexandru-Cristian Michiduță.
Potrivit Colegiului Național Militar „Dimitrie Cantemir”, de curând, tânărul a făcut parte din lotul mondial al României, care a participat la Campionatul Mondial Unificat WTKA - UNIFIED WORLD CHAMPIONSHIPS, desfășurat în Italia.
De aici s-a întors cu 2 medalii de aur și 2 medalii de argint.

foto: Denis Popovici

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677