Elev sergent Medeea Zafiris este campioană și vicecampioană națională la karate

12 Mar 2024 11:53
Elev sergent Medeea Zafiris este campioană și vicecampioană națională la karate
Elev sergent Medeea Zafiris este campioană și vicecampioană națională la karate, după un parcurs foarte bun la Campionatul Național de Karate Skdun 2024, desfășurat la Voluntari, în sala Gabriela Szabo, în perioada 9-10 Martie 2024, a anunțat Colegiul Naţional Militar "Dimitrie Cantemir" Breaza.
”Rezultatele excelente obținute de Medeea nu fac altceva decât să demonstreze dedicarea și talentul ei, munca din spatele acestor medalii strălucitoare obținute sub îndrumarea antrenorului ei.
? Locul I - Kumite individual shobu ippon 16-17 ani;
? Locul I - Kumite individual shobu sanbon 16-17 ani;
? Locul II - Kata individual DAN 16-17 ani.
Încă din clasa a IX-a, de când a îmbrăcat uniforma militară, tânăra cantemiristă ne-a arătat că acolo unde este pasiune și determinare, performanțele sunt posibile”, a transmis sursa citată.
Medeea are în palmares trofee adjudecate la nivel mondial, european și național

foto: Colegiul Naţional Militar "Dimitrie Cantemir" Breaza

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677