Florești: cadastrare generală gratuită a întregii localități

27 Jan 2023 16:16
Florești: cadastrare generală gratuită a întregii localități
La Florești a fost, vineri, predată lucrărea de cadastrare generală gratuită a întregii localități, tot intravilanul și extravilanul comunei.
”La acest final de proiect au participat domnul vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova, Dumitru Tudone, doamna director general al Oficiului de Cadastru Prahova, domnul șef de serviciu cadastru și doamna șef de birou sistematic din cadrul Oficiului de Cadastru. De asemenea, au fost prezenți și angajați ai Primăriei, fără de care nu reușeam să finalizăm acest proiect important, începând cu Secretarul General al Primăriei până la compartimentele de Impozite și Taxe, Registru Agricol și Urbanism”, a transmis primarul din Florești, Simona David.
În cursul zilei de luni se va face un program de distribuire către fiecare cetățean al comunei Florești, a extrasului de carte funciară pe fiecare zonă în parte.
Acest program va fi afișat la sediul Primăriei, dar și pe pagina de facebook a Primăriei.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677