FOTO: Depozitări necorespunzătoare de deșeuri nepericuloase la Aricestii Rahtivani, descoperite de Garda de Mediu Prahova

04 Aug 2022 19:35
Garda de Mediu Prahova a primit o sesizare prin care se semnala un disconfort olfactiv, creat de arderi de deseuri, care provenea de la o fabrica de peleti din localitatea Aricestii Rahtivani. Asa ca s-a facut un control la operatorul economic respectiv:
“La verificarea în teren s-au constatat depozitări necorespunzătoare de deșeuri nepericuloase și inexistența unor spații special amenajate pentru depozitarea acestora, totodată constatându-se și depășirea capacității maxime de depozitare autorizată , raportat la dimensiunile amplasamentului.
În consecință Garda de Mediu Prahova a sancționat contravențional operatorul economic cu amendă în cuantum de 100.000 lei și complementar înaintarea către APM Prahova a notificării prealabile suspendării precum și dispunerea unui plan de măsuri pentru desfășurarea activității în conformitate cu Autorizația de Mediu”, au precizat reprezentantii Garzii de Mediu Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Felicitări, Raul Petrescu! Omul potrivit la locul potrivit! Avem nevoie de oameni ca tine, bine pregătiți și întreprinzători, în toate domeniile! Succes!
Pe site ANPC nu se poate depune reclamatii,am incercat 3 zile la rând,ar trebui desființat
Curs valutar
EUR Euro 4.8909 0.0000
USD Dolarul SUA 4.7450 0.0000
GBP Lira sterlina 5.7696 0.0000
CHF Francul elvetian 5.0380 0.0000
XAU Gramul de aur 272.6466 0.0000