Gabriel Frunză a câștigat cursa electorală pentru Primăria Filipeștii de Pădure

10 Jun 2024 19:42
Gabriel Frunză a câștigat cursa electorală pentru Primăria Filipeștii de Pădure
Comuna prahoveană Filipeștii de Pădure va avea un nou primar. Vorbim despre Gabriel Frunză, cel care în prezent este administratorul comunei.

"Am câștigat! Mulțumesc pentru susținere!!!", a fost mesajul transmis de Gabriel Frunză.

Gabriel Frunză a fost susținut și de actualul primar al localității Ciprian Morărescu. Asta după ce a ales să nu mai candideze pentru un nou mandat.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677