Hidro Prahova anunță restricţii la furnizarea apei pentru localităţile Azuga, Buşteni, Sinaia şi Comarnic

29 Aug 2021 10:26
Hidro Prahova anunță restricţii la furnizarea apei pentru localităţile Azuga, Buşteni, Sinaia şi Comarnic
Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță că este nevoită să aplice restricţii la furnizarea apei pentru localităţile Azuga, Buşteni, Sinaia şi Comarnic, începând din această dimineaţă, din cauza manifestărilor meteo extreme care s-au produs în această zonă în noaptea de 28/29 august 2021, provocând aluviuni masive şi un nivel ridicat de turbiditate. Fenomenele astfel înregistrate au afectat inclusiv sursele de apă pentru localităţile respective. Din acest motiv, până la remedierea situației, solicităm consumatorilor să utilizeze apa exclusiv în scopuri menajere și nu pentru consum.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA va reveni cu actualizări privind remedierea situaţiei, pentru fiecare dintre localitatile vizate.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Este corect sa fii controlat de bilet in statia de autobuz?Eu personal m-am simtit agresata de controlorul TCE.Oare nu este un abuz ?
Domnilor parlamentari,eu i-mi vreau țara înapoi! Vreau legi bune pentru poporul român! Dacă vă iubiți țara și sunteți responsabili pentru bunăstarea poporului ,nu vă fie frică și VOTAȚI Legea Suveranității.Poprul va fi recunoscător! Votați Legea!
Nu ar putea altetarii sa ne scuteasca?
Să dea Domnul să se realizeze toate puse în plan! Mult succes și țineți-vă de promisiuni că e păcat de acest monument al sării, mândria noastră a slanicenilor! Doamne-ajută!
Liftul când al mai puneți an funcționare
Curs valutar
EUR Euro 4.9457 -0.0015
USD Dolarul SUA 4.6170 -0.0152
GBP Lira sterlina 5.7676 -0.0578
CHF Francul elvetian 4.7889 -0.0026
XAU Gramul de aur 275.6983 -1.9541