Hipodromul Ploieşti: Premiul Marii Uniri închide sezonul hipic 2023!

24 Nov 2023 12:16
Hipodromul Ploieşti: Premiul Marii Uniri închide sezonul hipic 2023!
Duminică dimineaţă, Hipodromul Ploieşti va fi gazda ultimei reuniuni hipice oficiale din acest an, eveniment pe care CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, îl organizează cu sprijinul sponsorului Lido Gîrbea şi în parteneriat cu Jockey Club Român.
Va fi o reuniune ce are în program patru curse de trap şi două curse de calificare de galop, principala întrecere a zilei fiind Premiul Marii Uniri. Cursa Gold întinsă pe distanţa de 3150 de metri şi rezervată celor mai buni fondişti de pe Hipodrom este programată la ora 11:55 şi închide, practic, sezonul hipic 2023.
Extrem de interesante se anunţă, însă, şi Premiul „Lido Gîrbea” (ora 10:40) sau Premiul „Iuliu Maniu” (ora 11:20), întreceri precedate de cursele de calificare de galop rezervate cailor din rasa pur-sânge englez şi organizate alături de Jockey Club Român.
Cu prilejul reuniunii de duminică, vor fi premiaţi şi performerii sezonului: cel mai bun driver, cel mai bun proprietar şi cel mai bun trăpaş din 2023, conform premiilor obţinute în acest an.
Altfel, în holul central va fi amenajată o expoziţie cu tematica Marii Uniri, iar pentru cei mai mici dintre spectatori va fi pregătit un „fun corner”, unde aceştia se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.
Prețul unui bilet de acces la reuniune este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.
sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677