Ieduț salvat de pompieri după o intervenție ce a durat 4 ore

06 Apr 2024 11:55
Pompierii prahoveni, din Vălenii de Munte, au avut o intervenție atipică, dar nobilă:

"În această dimineață, în jurul orei 07:20, un localnic din orașul Vălenii de Munte s-a prezentat la sediul detașamentului din același oraș și i-a rugat pe pompierii aflați în tura de serviciu sa îl ajute deoarece unul din animalele sale, un ied, a căzut încă de seara trecută într-o canalizare dezafectată și nu a reușit în niciun chip sa îl ajute sa iasă.

Salvatorii nu au stat pe gânduri, au anunțat imediat dispeceratul ISU Prahova cu privire la intervenția ce avea sa aibă loc și au pornit către strada Berevoiești, unde iedul aștepta să fie salvat.

Au urmat 5 ore de efort susținut al pompierilor, alături de cei veniți în sprijin, pentru salvarea animalului, care era extrem de înspăimântat, riscând ca în scurt timp să ajungă la epuizare.

Au fost săpate peste 5 gropi pentru a putea ajunge la ied, pe o suprafață de aproximativ 50 m. În cele din urmă, eforturile au avut rezultat și au reușit să il extragă.

A fost predat proprietarului, este sănătos și s-a întors la turma din care făcea parte.

Felicitări colegilor care au înțeles că orice viață are preț și că niciun efort nu este prea mare atunci când binele primează.

Mulțumiri Primăriei Gura Vitioarei care a venit în sprijin cu excavatorul" au precizat reprezentanții ISU Prahova.

Sursa foto: ISU PRAHOVA

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677