Incendiu la un hotel din Ploiești

23 Jun 2024 16:50
Incendiu la un hotel din Ploiești
Un incendiu a izbucnit, duminică după amiază, la o unitate hotelieră din municipiul Ploiești, situată pe Bulevardul Independenței.

"Au fost alertați pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Ploiești, care s-au deplasat pentru gestionarea situației operative cu 2 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

Incendiul a afectat un motor electric de la nivelul centralei termice, amplasat la subsolul clădirii. Incendiul a fost lichidat în cel mai scurt timp, nefiind înregistrate probleme deosebite. Concomitent, pompierii au acționat pentru evacuarea fumului care inundase subsolul clădirii.

În incinta hotelului se afla doar funcționarul de la recepție, astfel că nu s-a impus evacuarea altor persoane. Nu sunt înregistrate victime", au precizat reprezentanții ISU PH.

Foto ilustrativ: novatv.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677