Incendiu vegetație uscată în comuna Albești-Paleologu, sat Muru

23 Jun 2024 14:35
Pompierii militari din cadrul Detașamentului Mizil au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată produs în comuna Albești-Paleologu, sat Muru. Pompierii au acționat cu 3 autospeciale de stingere. Flăcările s-au extins pe o suprafață de aproximativ 50 ha, fiind afectat și un lan de grâu.

"Ne aflăm în plin sezon cald, secetos, astfel că producerea incendiilor de vegetație uscată reprezintă un adevărat pericol. Reamintim cetățenilor faptul că arderea vegetației uscate pentru igienizarea câmpurilor și a miriştilor este *stict interzisă*. Aceste incendii constituie un pericol pentru gospodării, pentru mediu și animale, nefiind de neglijat nici eforturile depuse de către pompieri pentru lichidarea acestora", au transmis reprezentanții ISU Prahova.

Sursa foto: ISU PRAHOVA

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677