Interviu elevi de 10 - CAROLINE ROBERT: "Daca la media de 10 am sperat, in niciun caz nu m-am asteptat sa fiu singura din judet care o va primi. Este o adevarata surpriza"

08 Jul 2024 14:09
Interviu elevi de 10 - CAROLINE ROBERT: "Daca la media de 10 am sperat, in niciun caz nu m-am asteptat sa fiu singura din judet care o va primi. Este o adevarata surpriza"
Caroline Robert este unicul elev din Prahova care a reușit anul acesta să obțină media 10 la bacalaureat, înainte de contestaţii. Tânăra a absolvit Colegiul de Artă Carmen Sylva din Ploiești, specializarea Arte plastice și decorative, și a fost notată cu 10 la toate cele trei probe de la bac: Limba Română, Istorie și Logică.

1. Ce reacție ai avut când ai văzut notele? Te așteptai?
Am fost foarte bucuroasa. Ma asteptam sa iau note mari, speram sa iau nota 10 la toate materiile, acesta era obiectivul, totusi nu m-am putut impiedica sa nu fiu surprinsa si sa nu mi se para ireal atunci cand am descoperit ca intr-adevar am reusit.

2. Cum ti se pare că ești singurul elev cu media 10 din Prahova?
Cu siguranta aceasta veste a fost o bucurie in plus. Daca la media de 10 am sperat, in niciun caz nu m-am asteptat sa fiu singura din judet care o va primi. Este o adevarata surpriza.

3. Care este secretul acestui succes?
Nu cred ca exista un secret. Sunt de parere ca orice lucru este posibil atata timp cat eforturile inspre a-l indeplini sunt constante.

4. Cum te-au pregătit profesorii? A fost nevoie și de ore suplimentare?
In mod cert aspectul care a contribuit cel mai mult la aceasta reusita sunt profesorii extraordinari de care am avut parte. Sunt recunoscatoare pentru tot ajutorul pe care mi l-au oferit si pentru faptul ca au facut aceasta medie de 10 posibila.

5. Cum te-a sprijinit familia?
Familia a fost un real sprijin de-a lungul acestui an. Datorita increderii pe care mi-au oferit-o si a resurselor pe care mi le-au pus la dispozitie am resuit sa obtin o astfel de performanta.

6. Ai mai avut timp si de altceva, în afară de învățat?
In cazul meu timpul nu a fost o problema, intrucat am impartit materia pe care trebuia sa o invat pe tot parcursul anului scolar. Astfel, consider ca am reusit sa gasesc un echilibru intre timpul pe care il alocam pentru invatat si cel pe care il foloseam pentru a ma recrea.

7. Ce facultate vrei sa urmezi? La ce universitate?
Planul meu este sa urmez facultatea de Drept a Universitatii Titu Maiorescu.

8. După absolvire, ce planuri ai? Rămâi în țară sau vrei să pleci în străinătate?
Dupa absolvire ma voi orienta in functie de oportunitatile ce imi vor aparea in cale in privinta locului in care ma voi stabili.

Echipa prahova-news.ro o felicită pe Caroline și îi urează succes în continuare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677