Iulian Dumitrescu: De Ziua Unirii Principatelor Române, vă urez, dragi români, un călduros La Mulți Ani!

24 Jan 2023 10:43
Iulian Dumitrescu: De Ziua Unirii Principatelor Române, vă urez, dragi români, un călduros La Mulți Ani!
Iulian Dumitrescu, presedintele Consiliului Judetean Prahova, a transmis urmatorul mesaj, cu ocazia celebrarii Micii Uniri:
“De Ziua Unirii Principatelor Române, vă urez, dragi români, un călduros La Mulți Ani!

Unirea Principatelor Române este un moment important în istoria noastră, un pas decisiv în drumul nostru spre independență și spre afirmarea identității noastre naționale.

Unirea din 1859 este cea mai bună demonstrație că doar împreună, uniți și solidari, putem genera progres, putem construi un viitor mai bun pentru țara noastră.

La mulți ani, România!”

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677