Iulian Dumitrescu: "Îmi pare rău că am pierdut președinția Consiliului Județean Prahova, dar am mulțumirea că las în urma mea proiecte care au schimbat viața prahovenilor.

10 Jun 2024 19:23
Iulian Dumitrescu: "Îmi pare rău că am pierdut președinția Consiliului Județean Prahova, dar am mulțumirea că las în urma mea proiecte care au schimbat viața prahovenilor.
După ce a aflat că a pierdut alegerile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu a transmis următorul mesaj:

"Le mulțumesc din suflet prahovenilor care m-au votat în 9 iunie.

Îmi pare rău că am pierdut președinția Consiliului Județean Prahova, dar am mulțumirea că las în urma mea proiecte care au schimbat și vor continua să schimbe substanțial în bine viața prahovenilor.

PNL rămâne în continuare o forță în județul Prahova, cu un scor politic de peste 30% și cu 56 de primari care reprezintă cea mai performantă echipă din administrația publică a județului"

Sursa foto: Facebook Iulian Dumitrescu

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677