Jandarmi prahoveni avansați în grad și felicitați pentru rezultate deosebite

29 Nov 2023 20:20
Jandarmi prahoveni avansați în grad și felicitați pentru rezultate deosebite
Cu prilejul Zilei Naţionale a României, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, a fost desfășurată ceremonia de avansare în grad, înainte de termen, a cadrelor militare care s-au evidențiat prin activitatea profesională. Astfel, 27 de jandarmi prahoveni (3 ofițeri și 24 de subofițeri) au primit gradul următor, fiindu-le astfel confirmate profesionalismul și devotamentul față de „arma“ din care fac parte.
Totodată au fost prezentate şi Ordinele inspectorului șef prin care personalul Inspectoratului a fost recompensat cu mulţumiri, felicitări și citare prin Ordinul de Zi pe Unitate.
În încheierea festivității, plină de emoții pentru cei care, începând de astăzi, au „umerii mai grei“, comanda unității le-a mulțumit pentru seriozitatea cu care au ales să își îndeplinească sarcinile profesionale, punându-le totodată în vedere faptul că au în continuare obligația de a menține calitatea serviciului prestat la cel mai înalt nivel.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677