La noapte se închide Bulevardul Independenței, pe tronsonul dintre sensul giratoriu de la Gara de Sud și străzile Ana Ipătescu, respectiv Anul 1848

18 Sep 2023 17:35
La noapte se închide  Bulevardul Independenței, pe tronsonul dintre sensul giratoriu de la Gara de Sud și străzile Ana Ipătescu, respectiv Anul 1848
De luni, 18 septembrie 2023, ora 24.00, se va închide circulația rutieră pe Bulevardul Independenței, pe tronsonul dintre sensul giratoriu de la Gara de Sud și străzile Ana Ipătescu, respectiv Anul 1848.
În această primă etapă, circulația rutieră se va desfășura pe străzile adiacente, în general paralele cu Bulevardul Independenței, pe perioada execuției lucrărilor tronsonul descris mai sus se va închide circulației publice de orice fel.
Astfel, având în vedere cele precizate, circulația rutieră se va desfășura în felul următor:
Conducătorii autovehiculelor care se deplasau pe relația B-dul București – B-dul Independenței vor avea la dispoziție două variante de a ajunge în centrul municipiului și anume:
1. Pe relația de înainte pe B-dul București - strada Democrației – strada Ștefan cel Mare – strada Anul 1848 – B-dul Independenței;
2. Pe relația stânga - prin sensul giratoriu Gara de Sud (sens giratoriu parțial închis)– Piața 1 Decembrie 1918 - strada Depoului – strada Bobâlna – B-dul Independenței.
Similar, doar că în sens invers, se va desfășura traficul și pentru conducătorii autovehiculelor ce vor să circule pe relația Centru Ploiești – B-dul București.
Intersecțiile Bulevardului Independenței cu străzile laterale, între Gara de Sud și străzile Ana Ipătescu, respectiv Anul 1848, se vor închide, iar conducătorii autovehiculelor vor fi atenționați, prin indicatoare, că acest lucru se întâmplă. Cu toate acestea, va fi permis accesul riveranilor pe străzile ale căror accese în B-dul Independenței se vor închide.
Având în vedere faptul că Spitalul de Pediatrie Ploiești se află pe strada Mihai Eminescu (în momentul de față stradă cu circulație în sens unic) menționăm că pe parcursul lucrărilor ce se vor executa pe B-dul Independentei, circulația pe strada Mihai Eminescu se va desfășura în ambele sensuri.
În baza contractului de finanțare, derulat prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, a fost încheiat contractul de lucrări nr.15012/21.08.2023 aferent obiectivului de investiții: Modernizare B-dul Independenței (tronson cuprins între sensul giratoriu Gara de Sud-strada Gh. Lazăr), Executant: Asocierea Omega Star Sistem SRL (lider de asociere)&Terra Strade Total Construct SRL(Asociat)&SC Oyl Company Holding AG SRL (Asociat).

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677