Mai aproape de tine ca niciodată! Unde, daca nu pe Drumul Vinului?

30 Nov 2023 12:50
Mai aproape de tine ca niciodată! Unde, daca nu pe Drumul Vinului?
Cu o experiență de peste 17 ani în înființarea plantațiilor viticole și pomicole, Da Bacco a deschis în Valea Călugărească noul Magazin dedicat viticultorilor si pomicultorilor!

Deții o plantație viticolă sau pomicolă și dorești să o întreții cu produse de cea mai înaltă calitate? Explorează gama diversificată pe website și în magazinul fizic, unde poți găsi orice ai nevoie – de la material săditor, foarfeci și fertilizanți, la utilaje și tractoare. Dacă te grăbești, te poți bucura de un discount de 8% pana pe 8.12 la produsele cu plată integrală la livrare!

Echipa Da Bacco îți stă la dispoziție pentru a te ajuta să iei decizii informate. Vrei să investești într-un utilaj și vrei să afli mai multe despre funcționalitatea sa? În funcție de sezon, poți participa la demonstrații realizate în plantațiile înființate de companie în cadrul showroom-ului sau chiar în plantația ta!

Descoperă Magazinul Da Bacco, pe Str. Mihai Viteazul nr. 477, Valea Călugărească, jud. Prahova sau pe site magazin.dabacco.ro.

(P)

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677