Medalie de aur, la nivel internațional, pentru un sportiv de la Colegiul militar din Breaza

22 Nov 2022 13:42
Medalie de aur, la nivel internațional, pentru un sportiv de la Colegiul militar din Breaza
Reusita! Medalie de aur, la nivel internațional, pentru un sportiv cantemirist. Elev fruntaș Alexandru-Cristian Michiduță este elev în clasa a X-a la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir”.
“Muncește forte mult și rezultatele lui se reflectă în notele obținute la învățătură, dar și în pasiunile lui. Atunci când urcă pe scena sălii de festivități ne încântă cu talentul lui la orgă, cu vocea șlefuită cu migală. Este prieten și cu vioara, care necesită multă îndemânare în utilizare, simț artistic și creativitate. Pe noi ne-a cucerit cu talentele lui, dar și cu performanțele sportive, distingându-se în probele de atletism, în special la aruncarea greutății. Calitățile pe care le are în domeniul muzical, dobândite de mic copil în cadrul orelor de canto, sunt completate de cele sportive”, au transmis reprezentanții Colegiului militar.
Elevul Freestyle kickboxing de la vârsta de opt ani sub atenta îndrumare a celui care îi este tată și antrenor. „Tatăl meu este un adevărat îndrumător în cariera mea sportivă, m-a învățat tot ce știu. Alături de el mi-am perfecționat fiecare mișcare, făcând câte un pas în domeniul acesta, în care muncesc din greu pentru rezultate cât mai excelente”, spune Cristian.
În palmaresul lui se regăsesc peste zece medalii de aur obținute în întrecerile de nivel județean și național. Cea mai prestigioasă competiție la care a participat, de nivel internațional, a fost încununată cu prima medalie de aur, la categoria FREESTYLE K1 LIGHT, 16-18 ani, +95 kg.
Potrivit Colegiului militar, pe data de 20 noiembrie 2022, la Sala Olimpia din Ploiești, Cristian a avut o evoluție foarte bună, urmare a unei pregătiri temeinice și a pasiunii pe care o are pentru sportul pe care îl practică, Freestyle kickboxing. „Este un sport care te dezvoltă din toate punctele de vedere, mental, psihologic, fizic, sporindu-ți încrederea în tine, dezvoltându-ți disciplina și stilul de viață sănătos, pregătindu-te ca un om integru pentru societate”, spune elevul.
Foto Colegiul Militar Breaza

COMENTARII

64x64

Cristi Michiduta

Felicitări copile drag frumos ascultător și muncitor, sunt mândru de tine și îți promit ca îți voi fi alături în orice moment din viata de zi cu zi, pentru ca meriți tot ce este mai bun și mai frumos pe acest Pământ Sfânt,??

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677