Meseria de polițist, promovată în liceele prahovene

19 Oct 2021 10:55
Comunicat de presa Politia Prahva: Pentru unii a fi poliţist este un vis din copilărie. Pentru alţii o simplă profesie, iar pentru marea majoritate a poliţiştilor, profesia de poliţist este o vocaţie, o onoare manifestată prin devotament.

Încă din frageda vârstă, copiii sunt atraşi de această profesie şi privesc cu entuziasm poliţistul în uniformă, solid, care denotă încredere, siguranţă şi patriotism.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au desfășurat activități informative pentru promovarea profesiei de polițist.

Începând cu data de 18 octombrie a.c., polițiștii compartimentelor de analiză și prevenire, de siguranță școlară, împreună cu cei din cadrul structurilor operative dar și neoperative au desfășurat o primă activitate infomativă, într-un liceu din orașul Breaza, menită să răspundă la întrebarea ’’De ce ar alege un tânăr meseria de polițist’’ ?

Elevilor li s-au prezentat aspecte legate de organizarea Poliției Române, drepturile, obligațiile polițiștilor și condițiile care trebuiesc îndeplinite pentru admiterea în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

Activitățile de promovare a profesiei de polițist vor avea loc săptămânal, polițiștii urmând a fi prezenți în aproape toate liceele din județul Prahova, atât în mediul urban, cât și rural.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677