Minivacanță în siguranță alături de jandarmii prahoveni

29 Nov 2023 20:12
Minivacanță în siguranță alături de jandarmii prahoveni
Cu ocazia minivacanței prilejuite de sărbătoarea Sfântului Andrei și a Zilei Naționale a României, Jandarmeria Prahova va fi alături de dumneavoastră pentru ca toate evenimentele din această perioadă să se desfășoare în condiții de siguranță.
În data de 01 decembrie, Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova va asigura măsuri de ordine publică la manifestările dedicate Zilei Naționale a României, constând în ceremonii militare, religioase și spectacole ce se vor desfășura în tot județul Prahova, cu participare mai numeroasă în municipiile Ploiești și Câmpina, precum și în orașele Sinaia, Bușteni, Azuga, Breaza și Mizil.

De asemenea, vom fi alături și de cei care aleg să petreacă aceste zile în stațiunile de pe Valea Prahovei și Cheia-Măneciu. Jandarmii montani vor asigura menținerea ordinii și siguranței publice, fiind echipați și pregătiți să intervină pentru salvarea persoanelor aflate în dificultate, dar și în cazul constatării unor abateri de la normele legale.
Celor care vor alege să-și petreacă timpul în stațiunile montane, le recomandăm:
- să se echipeze corespunzător;
- să se informeze asupra prognozei meteo și să aleagă doar traseele montane deschise pe timp de iarnă.

Totodată, pentru ca aceste zile libere să fie unele fără incidente, vă sfătuim:
- să nu vă implicați în acțiuni care pot conduce la tulburarea ordinii publice;
- să manifestați atenție în ceea ce privește asigurarea bunurilor personale;
- dacă sunteți însoțiți de copii, să-i supravegheați pentru a nu se rătăci.
În situația în care veți avea nevoie de ajutor, puteți solicita sprijinul celei mai apropiate patrule de jandarmi sau prin numărul unic de urgență 112.

La mulți ani tuturor românilor! La mulți ani, România!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677