Municipiul Ploiești a primit, în această dimineață, decizia de constituire a societății SC Termo Ploiești SRL

22 Sep 2022 10:06
Municipiul Ploiești a primit, în această dimineață, decizia de constituire a  societății SC Termo Ploiești SRL
Municipiul Ploiești a primit, în această dimineață, decizia de constituire a societății SC Termo Ploiești SRL.
Procedura de înființare a societății Termo Ploiești SRL a fost finalizată, în această dimineață, prin primirea documentelor de la Registrul Comerțului.
La ora 10.00, au fost convocate toate persoanele stabilite de Consiliul Local al Municipiului Ploiești în Consiliul de Administrație al SC Termo Ploiești SRL, pentru a stabili, în regim de urgență, procedurile pentru preluarea personalului specializat de la SC Termoficare Prahova.
Primarul Andrei Volosevici a solicitat ca până mâine, cel mai târziu, să îi fie prezentat planul de preluare a personalului.
Municipiul Ploiești așteaptă, încă, de la Consiliul Judeţean Prahova, cedarea CET Brazi și a rețelei primare de termoficare.
Consiliul Judeţean Prahova nu a adoptat, până în prezent, o hotărâre de consiliu pentru trecerea CET Brazi în patrimoniul Municipiul Ploiești.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677