Nereguli găsite în piețele și magazinele din Prahova de comisarii ANPC

21 Apr 2022 14:49
35 operatori economici din piețele agroalimentare și in magazinele alimentare din Prahova au fost verificați în această perioadă de comisarii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Prahova.

Pentru neregulile găsite s-au dat amenzi in valoare totală de 405.000 lei.
Actiunile au vizat:
-comercializarea carnii, in special carnea de miel
-comercializarea oualelor
-comercializarea vospselei de oua
-comercializarea produselor de patiserie si cofetărie
-comercializarea vinului
Potrivit CJPC PH, acțiunile de control se înscriu in planul de măsuri pe care ANPC il desfașoară in mod frecvent pentru a venii in sprijinul consumatorilor finali, in speță cetățenii.
“Acțiunile noastre din aceasta perioadă nu vor fi singulare. Scopul nostru este acela de a proteja consumatorii/cetățenii comunității noastre impotriva incălcării prevederilor legale privind protecția consumatorilor. Trebuie să ne aplecam cu și mai mare atenție in acesta perioadă, astfel încât gradul de satisfacție al cetățenilor, din punct de vedere al protectiei consumatorului, să fie la standardele maximale” a declarat Ion Iordăchescu comisarul șef al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677