Nereguli găsite în piețele și magazinele din Prahova de comisarii ANPC

21 Apr 2022 14:49
35 operatori economici din piețele agroalimentare și in magazinele alimentare din Prahova au fost verificați în această perioadă de comisarii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Prahova.

Pentru neregulile găsite s-au dat amenzi in valoare totală de 405.000 lei.
Actiunile au vizat:
-comercializarea carnii, in special carnea de miel
-comercializarea oualelor
-comercializarea vospselei de oua
-comercializarea produselor de patiserie si cofetărie
-comercializarea vinului
Potrivit CJPC PH, acțiunile de control se înscriu in planul de măsuri pe care ANPC il desfașoară in mod frecvent pentru a venii in sprijinul consumatorilor finali, in speță cetățenii.
“Acțiunile noastre din aceasta perioadă nu vor fi singulare. Scopul nostru este acela de a proteja consumatorii/cetățenii comunității noastre impotriva incălcării prevederilor legale privind protecția consumatorilor. Trebuie să ne aplecam cu și mai mare atenție in acesta perioadă, astfel încât gradul de satisfacție al cetățenilor, din punct de vedere al protectiei consumatorului, să fie la standardele maximale” a declarat Ion Iordăchescu comisarul șef al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Felicitări, Raul Petrescu! Omul potrivit la locul potrivit! Avem nevoie de oameni ca tine, bine pregătiți și întreprinzători, în toate domeniile! Succes!
Pe site ANPC nu se poate depune reclamatii,am incercat 3 zile la rând,ar trebui desființat
Curs valutar
EUR Euro 4.8909 0.0000
USD Dolarul SUA 4.7450 0.0000
GBP Lira sterlina 5.7696 0.0000
CHF Francul elvetian 5.0380 0.0000
XAU Gramul de aur 272.6466 0.0000