Percheziții făcute de polițiștii prahoveni într-un dosar de evaziune fiscală

06 Mar 2024 11:18
Percheziții făcute de polițiștii prahoveni într-un dosar de evaziune fiscală
În această dimineață, polițiștii Inspectoratului Județean de Poliție Prahova-Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, în județul Prahova, în cadrul unui dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.
Din cercetări a reieșit că, în perioada 2020-2023, reprezentanții unei societăți comerciale, din domeniul construcțiilor, ar fi înregistrat în documentele contabile achiziții fictive, în scopul sustragerii de la plata obligațiilor către bugetul general consolidat al statului.
Prejudiciu cauzat este de 328.000 de lei.
Vor fi conduse la sediul unității de poliție două persoane, în vederea audierii acestora.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
Acțiunile au beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677