Performanță remarcabilă pentru clubul FLORIN GHITA ACADEMY PLOIESTI/ 12 medalii de aur obținute la Campionatul International Judgement Day Grand Prix

21 Nov 2023 17:57
Performanță remarcabilă pentru clubul FLORIN GHITA ACADEMY PLOIESTI/ 12 medalii de aur obținute la Campionatul International Judgement Day Grand Prix
Performanță remarcabilă a clubului sportiv FLORIN GHITA ACADEMY PLOIESTI la Campionatului International Judgement Day Grand Prix organizat de Federatia Romana de Freestyle Kickboxing, la care au participat peste 500 de sportivi și 56 de cluburi.
FLORIN GHITA ACADEMY PLOIESTI a participat cu un lot de 20 de sportivi obținând nu mai puțin de 12 medalii de aur, 4 de argint și 3 de bronz. Datorită acestor rezultate remarcabile, în clasamentul pe cluburi , FLORIN GHITA ACADEMY PLOIESTI s-a clasat pe locul 1 la Freestyle K1.
Locul 1 Nicolae Patric
Frasineanu Ezel
Frasineanu Luca
Stoica Denis (Moro),
Ghiță Alexandra -65 kg
Ghiță Alexandra -70 kg
Crăciun Alexandra
Zaharia David
Soare Luis
Grigore Dino
Dumitrăchescu Radu
Tănase Izabela
Locul 2 Nasturica Mario
Pădurice David
Stoica Alexandru
Iancu Sebastian
Locul 3 Iosca Albert
Stan David
Ghita Ianis
Locul 4 Neamtu Andrei
Alesu David

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9726 0.0001
USD Dolarul SUA 4.5313 -0.0106
GBP Lira sterlina 5.7463 0.0087
CHF Francul elvetian 5.1634 0.0100
XAU Gramul de aur 296.8710 2.7686