Polițist al Secției 4 din Ploiești, acuzat de viol

18 Apr 2024 17:53
Polițist al Secției 4 din Ploiești,  acuzat de viol
Totul a început în data de 8 aprilie când la sediul Secției nr.4 de Poliție Ploiești s-a prezentat o femeie de 36 de ani, din municipiul Ploiești, sesizând că este amenințată ca urmare a unui schimb de imobile.

Conform unui comunicat al Poliției Prahova, din verificări, a rezultat faptul că sesizarea i-a fost preluată de către un polițist cu care a făcut schimb de numere de telefon, pentru a-l contacta în cazul în care amenințările s-ar repeta, aceasta contactând polițistul în ziua următoare, solicitând-i să se întâlnească.

De comun acord au stabilit să se întâlnească la domiciliul polițistului acolo unde ar fi întreținut relații sexuale, cu consimțământul acesteia, după cum susține polițistul, ulterior femeia părăsind locuința.

Tot în seara respectivă, polițistul ar fi șters conversațiile pe care le-a avut cu aceasta, fapt care a deranjat-o.

La data de 10 aprilie a.c., femeia s-a deplasat la sediul Secției nr.4 de Poliție Ploiești, sesizând că ar fi fost constrânsă psihic să întrețină raporturi sexuale de către polițistul care a preluat sesizarea anterioară a acesteia, susținând că dorește să depună o plângere cu privire la aceste aspecte, ulterior răzgândindu-se și părăsind sediul unității.

Având în vedere aceste aspecte, la data de 11 aprilie a.c., la momentul luării la cunoștință de către conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Prahova despre aspectele în cauză, s-a dispus declanșarea cercetării prealabile fața de conducerea Secției nr.4 de Poliție Ploiești și fața de polițistul în cauză.

De asemenea, tot la data de 11 aprilie a.c., conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Prahova a fost informată despre faptul că femeia a depus plângere penală față de polițist pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677