Polițist local din Bălțești, cercetat pentru distrugere după ce a rupt afișe electorale ale PSD

23 May 2024 20:00
Polițist local din Bălțești, cercetat pentru distrugere după ce a rupt afișe electorale ale PSD
În această dimineață, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bălțești au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară în comuna Bălțești, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.
Potrivit IJP Prahova, din cercetări a reieșit faptul că, în cursul nopții de 1 mai, persoanele bănuite ar fi distrus mai multe afișe, amplasate pe gardurile unor proprietăți din comuna Bălțești.
Este vorba despre afișe electorale ale PSD-ului, iar cercetat ar fi un polițist local din Bălțești, au precizat surse judiciare. Cert este că
În urma probatoriului administrat, față de o persoană a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de polițiști, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677