Președintele PSD, Marcel Ciolacu, și ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, așteptați vineri la Centrul de Evaluare COVID-19, organizat în Vălenii de Munte

20 Jan 2022 17:33
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, și ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, sunt așteptați vineri la Centrul de Evaluare COVID-19, organizat în cadrul Spitalului din Vălenii de Munte. Această unitate sanitară face parte din rețeaua națională a celor peste 230 de Centre de Evaluare și Tratament, în care vor fi tratați pacienții COVID-19 care manifestă simptome ușoare sau medii și care sunt expuși riscului de a dezvolta forme severe ale bolii.
Orice persoană aflată în această situație se poate adresa, fără trimitere din partea medicului de familie, la cel mai apropiat Centru de Evaluare și Tratament din județul său, unde va beneficia de consultații și tratament ambulatoriu, indiferent dacă dispune sau nu de asigurare medicală. Scopul organizării celor peste 230 de centre de evaluare este de a preveni spitalizările și decesele COVID-19, prin tratarea pacienților în fazele incipiente ale infecției cu virusul SARS-CoV-2.
După vizitarea centrului de evaluare, cei doi reprezentanți PSD vor susține, începând cu ora 13:00, o conferință de presă, care, din rațiuni de distanțare, va fi organizată în foaierul Centrului Cultural „Nicolae Iorga”, din str. Berevoiești nr. 9, Vălenii de Munte.
În cadrul conferinței ministrul Sănătății va prezenta și raportul Institutului Național de Sănătate Publică privind ”Evoluția pandemiei. Impactul răspândirii variantei Omicron”.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677