Presedintele PSD Prahova, Virgiliu Nanu, alaturi de mai multi membri de partid, de vorba cu cetatenii din Ploiesti - FOTO

20 Jul 2023 09:21
Presedintele PSD Prahova, Virgiliu Nanu, a mers in mai multe zone din Ploiesti, alaturi de mai multi membri de partid, pentr a sta de vorba cu cetatenii din Ploiesti si a leasculta problemele:

“Problemele cetățenilor sunt cu adevărat importante și noi, autoritățile locale, le luăm în serios și ținem cont de ele. Suntem conștienți că fiecare problemă pe care o întâmpinați în viața de zi cu zi poate avea un impact semnificativ asupra calității vieții voastre!

Indiferent dacă este vorba despre infrastructură, transport, mediu, servicii sociale sau orice alt aspect care vă preocupă, vă asigurăm că suntem aici pentru a asculta și a acționa în consecință. Vrem să fim o administrație deschisă, transparentă și responsabilă față de nevoile voastre.
Vă asigur că domnul primar, Andrei Volosevici, alături de noi, va remedia aceste probleme!”, a precizat Virgiliu Nanu

COMENTARII

64x64

Donca Roxana

Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677