Programul spectacolelor programate la Teatrul Toma Caragiu săptămâna aceasta

15 Apr 2024 18:11
Programul spectacolelor programate la Teatrul Toma Caragiu săptămâna aceasta
    Ne pregatim pentru o saptamana in care va propunem o noua incursiune in fascinanta lumea a spectacolului de teatru si va invitam sa descoperiti multiplele fatete ale acestei arte, de la comedie la drama, de la spectacole dedicate copiilor, la productii destinate tinerilor, adultilor sau intregii familii, carora li se adauga un proiect artistic aparte, care combina teatrul cu muzica, dansul si poezia.

DECLARATIE DE DRAG – luni, 15 aprilie, ora 19.00, sala Teatrului „Toma Caragiu”
    Pornind de la un scenariu original ce poarta semnatura actorului Adrian Paduraru, spectacolul-concert „Declaratie de drag” va va purta intr-o calatorie emotionanta prin lumea cuvintelor si a sunetelor, intr-o imbinare armonioasa a poeziei romanesti clasice si contemporane cu arta plastica, prezenta prin intermediul proiectiilor video, a dansului, teatrului, improvizatiei, cu insertii muzicale de diferite genuri (blues, rock, pop, bossa nova), majoritatea creatii originale. Alaturi de Adrian Paduraru, pe scena vor urca Vlad Galatianu (chitara armonie, voce), Maria Grosu (backing vocal), David Simon (pian), Elena Duicu (backing vocal, dans), Vlad Andrei (chitara solo), Gabriela Porumbacu (backing vocal), Gabriel Lozneanu (percutie); conducerea muzicala: Dan Octavian Ardelean.
     Spectacolul este organizat de Teatrul „Toma Caragiu” si Bes Romania, cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISPITA PENTRU SOTUL MEU – marti, 16 aprilie, ora 19.00, sala Teatrului „Toma Caragiu” – productie a Teatrului Principal Bucuresti
     Un spectacol plin de energie si voie buna, ce aduce in prim-plan povestea de dragoste a unui cuplu, umbrita de gelozia care macina sufletul sotiei, sentiment care o transforma, uneori, intr-o fiinta imprevizibila, gata sa starneasca un adevarat scandal dintr-o simpla banuiala. Dar soarta ii pune pe cei doi in fata unei noi provocari: o ispita tanara si atragatoare, care pare a fi o amenintare la adresa iubirii lor. Va ceda sotul tentatiei? Va fi el ispitit de frumusetea efemera si va trada dragostea adevarata?

LAPTE – joi, 18 aprilie, si vineri, 19 aprilie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”
    „Asemenea unui carusel – in care vrem sa ne urcam, dar din care nu vrem sa coboram, pentru ca ne pierdem starea de imponderabilitate – scena ne aduce in fata ochilor drame greu de ignorat, oameni cu care empatizam, dar pe care nu stim cum sa-i ajutam. (...) La final, ramai impresionat de cata intensitate au toate cele trei povesti, cat de dureroase sunt in fond, dar si de felul cum sunt puse sub semnul unui firesc comun.” (Nona Rapotan, www.bookhub.ro)
     Reprezentatia din data de 18 aprilie face parte din programul Campaniei Nationale „Artistii pentru artisti”, proiect initiat si organizat de UNITER si ajuns, anul acesta, la cea de-a 20-a editie, incasarile urmand sa fie donate in scopul sprijinirii artistilor aflati in situatii dificile.

DESCURCA LUME – sambata, 20 aprilie, si duminica, 21 aprilie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”
     O comedie antrenanta, a carei actiune se desfasoara in vila pitoreasca din Poiana Tapului a unui colonel iesit la pensie, a carui existenta tihnita este brusc tulburata de amenintarea dezvaluirii unei aventuri amoroase. Destinul i-l scoate in cale pe Firfirica, prietenul nedespartit al fiului sau, un tanar care se implica cu un entuziasm debordant atunci cand cineva ii cere sprijinul, iar actiunile sale impulsive provoaca adesea situatii comice. Reprezentatia din data de 20 aprilie este Sold Out.

DOMNUL NOSTOC SI CABANA CARTILOR – duminica, 21 aprilie, orele 10:30 si 12:00, sala Teatrului de Animatie Imaginario
     Domnul Nostoc si domnisoara Filomene au adus cu ei dintr-o calatorie pe planeta SaturLuna niste samburi aparte, datorita carora locuitorii din Orasul Surprizelor vor avea ocazia sa descopere cartile. Totul merge cum nu se poate mai bine, pana cand isi face aparitia domnul „Zice-da”, un personaj dornic sa perturbe armonia. „Domnul Nostoc si cabana cartilor”: o pledoarie plina de candoare pentru lectura, transpusa in universul magic al imaginilor create de artistul belgian Armand Richelet Kleinberg si de scenograful Mihai Androne, inspirati de ilustratiile lui Patrice Seiler, si reunite in montarea regizorului Radu Dinulescu.

    Biletele se gasesc la Agentia de Bilete a Teatrului „Toma Caragiu” Ploiesti, telefon 0244.522.774 sau online, accesand sectiunea Program spectacole de pe site-ul www.teatruploiesti.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677