Razie de amploare pentru combaterea faptelor ilegale in mai multe cartiere din Ploiesti

02 Feb 2022 08:38
Razie de amploare pentru combaterea faptelor ilegale in mai multe cartiere din Ploiesti
Polițiștii de investigații criminale, de ordine publică și rutieră din cadrul Poliției Municipiului Ploieștidesfășoarăde în această dimineață o razie de amploare pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, precum și pentru combaterea faptelor ilegale în mai multe cartiere din municipiu.

Conform Poliției Prahova, în cadrul acțiunii, polițiștii Secției nr.2 de poliție Ploiești pun în executare 12 mandate de percheziție domiciliară, în vederea documentării activității infracționale a mai multor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, tulburarea ordinii și liniștii publice și favorizarea infractorului.

Activitățile beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

UPDATE: Politia Prahova:

În cadrul activităților desfășurate în această dimineață, polițiștii Secției nr.2 de poliție Ploiești din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au pus în executare 12 mandate de percheziție domiciliară, în vederea documentării activității infracționale a mai multor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, tâlhărie calificată și favorizarea infractorului. 7 persoane au fost conduse la sediul unității, în vederea audierii.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 6 ianuarie a.c., în urma unui conflict de pe o stradă din municipiul Ploiești, între mai multe persoane, un bărbat, de 46 de ani, ar fi fost agresat fizic de alți 4 bărbați și ar fi fost deposedat, prin violență, de o geantă, pe care o avea asupra sa.

7 bărbați, cu vârstele cuprinse între 17 și 55 de ani, au fost conduși la sediul unității de poliție, în vederea audierii.

În urma celor 12 percheziții, au fost ridicate mai multe telefoane mobile, un pistol neletal, 5 cuțite, 3 săbii, un baston electroșoc și alte obiecte folosite la activitatea infracțională.

În cadrul raziei, polițiștii au acționat în filtre rutiere, verificând astfel peste 80 de autovehicule, fiind legitimate și 96 de persoane.

În cadrul activităților, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, conform O.U.G. nr. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, în valoare de aproximativ 3.900 de lei.

Totodată, au fost reținute două permise de conducere și retrase două certificate de înmatriculare.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677