Rezultate perchezitii la domiciliul celor care au inselat o femeie prin “Metoda Accidentul”

31 Jan 2022 17:07
Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Vălenii de Munte au pus de dimineață în executare patru mandate de percheziție domiciliară, în orașul Urlați, județul Prahova, în orașul Titu și în comuna Potlogi, ambele din județul Dâmbovița, la persoane bănuite de înșelăciune.

Potrivit Poliției Prahova, din cercetări a reieșit că, în noaptea de 13 spre 14 ianuarie a.c., o femeie, în vârstă de 63 de ani, din Orașul Vălenii de Munte, ar fi fost contactată telefonic de persoane, care s-au prezentat în mod mincinos ca fiind reprezentanții unui spital, iar fiul acesteia ar fi suferit un accident rutier grav și i-ar fi solicitat și obținut de la aceasta 21.000 de lei și 1.400 de euro, în vederea acoperirii unor costuri medicale.

La sediul unității de poliție, au fost conduse, în vederea audierii, 5 persoane: 3 bărbați cu vârstele de 20, 28, respectiv 29 de ani, o femeie, în vârstă de 47 de ani și o minoră, de 16 ani.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate 5 telefoane mobile, 1.500 de lei și 500 de euro.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Vălenii de Munte, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova, precum și de cel al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677