S-a dat startul comenzilor de cozonaci și pască la Cofetăria Andrei din Ploiești

11 Apr 2024 18:07
S-a dat startul comenzilor de cozonaci și pască la Cofetăria Andrei din Ploiești
S-a dat startul comenzilor de cozonaci și pască la Cofetăria Andrei din Ploiești. Aici găsiți:
Cozonac tradițional - asa cum doar bunica îl făcea.
Cozonac Andrei - cu ciocolata belgiana și plin de portocale.
Cozonac Belgian- crocant la exterior si ciocolata belgiana.
Cozonac glazurat- acoperit de ciocolată, ți se topește-n mână.
Pască- plină de brânză dulce și stafide gustoase.

"Cu bucuria Sărbătorilor de Paște în suflet și cu gândul la momentele dulci alături de cei dragi, vă invităm să transformăm această sărbătoare într-o experiență memorabilă alături de produsele noastre tradiționale: cozonaci și pască!
De ce să comanzi online și să primești aceste delicii direct la ușă?

- Confort și practicitate: Economisești timp și efort, fără să te stresezi cu pregătirea în bucătărie. Noi ne ocupăm de tot, iar tu te bucuri de momentele speciale alături de familie și prieteni.

- Calitate și tradiție: Fiecare cozonac și fiecare bucată de pască este pregătită cu grijă și respect față de tradițiile noastre culinare. Ingrediente proaspete, rețete autentice pentru o experiență gustativă desăvârșită, dar și produse noi și gustoase, pentru orice gust.

- Livrare rapidă și sigură: Ai încredere că produsele noastre vor ajunge proaspete și delicioase la ușa ta în cel mai scurt timp posibil, grație serviciului nostru de livrare rapidă și profesionistă.

Comandă acum pe site-ul nostru și transformă această sărbătoare într-un festin dulce și autentic!", au transmis reprezentanții Cofetăriei Andrei din Ploiești

Detalii la nr. 0755 010 529

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677