S-a impuscat cu un revolver după o ceartă cu iubita/Incident în Ploiești

17 Nov 2023 22:21
S-a impuscat cu un revolver după o ceartă cu iubita/Incident în Ploiești
Polițiștii Secției nr. 2 Ploiești au demarat o anchetă după ce vineri searp au fost sesizați de către un echipaj al Ambulanței care intervenea la o solicitare cu privire la o persoană posibil împușcată.
Polițiștii deplasați la fața locului, au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 53 de ani, care prezenta o plagă la nivelul pieptului.
Potrivit IJP Prahova, polițiștii au identificat în locuința acestuia un pistol tip revolver, model vechi, supus notificării, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.
Bărbatul în cauză a fost transportat la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate, în stare conștientă.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept și vătămare corporală din culpă.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, urmând să fie stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului.
Se pare că bărbatul era băut și s-a împușcat după o ceartă pe care a avut-o cu iubita sa.
foto ilustrativ https://www.replicahd.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9726 0.0001
USD Dolarul SUA 4.5313 -0.0106
GBP Lira sterlina 5.7463 0.0087
CHF Francul elvetian 5.1634 0.0100
XAU Gramul de aur 296.8710 2.7686