Sandu Tudor, primarul din Păulești: "Este deopotrivă victoria mea și a dumneavoastră, a celor care ați ales continuitatea și dezvoltarea comunei noastre"

10 Jun 2024 19:35
Sandu Tudor, primarul din Păulești: "Este deopotrivă victoria mea și a dumneavoastră, a celor care ați ales continuitatea și dezvoltarea comunei noastre"
Primarul din comuna prahoveană Păulești, Sandu Tudor, a câștigat un nou mandat, potrivit numărătorii paralele. Acesta a transmis următorul mesaj:

"Dragii mei prieteni,

Vă mulțumesc din suflet pentru susținerea extraordinară de astăzi!?

Votul dumneavoastră mă onorează, mă motivează și mă obligă să fiu în continuare primarul devotat care muncește pentru Păulești !

Este deopotrivă victoria mea și a dumneavoastră, a celor care ați ales continuitatea și dezvoltarea comunei noastre.

Mulțumesc echipei PNL care a fost alături de mine pe tot parcursul campaniei.
Să ne ajute Dumnezeu să realizam în acest mandat tot ce ne-am propus!

Cu respect, primarul dumneavoastră, SANDU TUDOR"

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677