Șapte pasaje pietonale subterane pe DN1, DN1A și DN1B/CNAIR a desemnat câștigătorii contractelor pentru elaborare SF și PAC necesare construcției

15 May 2024 14:08
Șapte pasaje pietonale subterane pe DN1, DN1A și DN1B/CNAIR a desemnat câștigătorii contractelor pentru elaborare SF și PAC necesare construcției
CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractelor pentru „Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect pentru Autorizarea Lucrărilor de Construire pentru realizarea obiectivului de investiții”:

Lot 1: Amenajare pasaj pietonal subteran DN 1 în zona km 53+590, localitatea Bărcănești, județul Prahova;
AnchorLot 2: Amenajare pasaj pietonal subteran DN 1A în zona km 88+900, localitatea Blejoi, județul Prahova;
Lot 3: Amenajare pasaj pietonal subteran DN 1A în zona km 97+140, localitatea Lipănești, județul Prahova;
Lot 4: Amenajare pasaj pietonal subteran DN 1A în zona km 101+720, localitatea Măgurele, județul Prahova;
Lot 5: Amenajare pasaj pietonal subteran DN 1A în zona km 102+785, localitatea Măgurele, județul Prahova;
Lot 6: Amenajare pasaj pietonal subteran DN 1A în zona km 111+850, orașul Vălenii de Munte, județul Prahova;
Lot 7: Amenajare pasaj pietonal subteran DN 1B în zona km 42+970, orașul Mizil, județul Prahova

Durata fiecarui contract este de 150 de zile, dintre care 90 de zile sunt pentru elaborarea studiilor de fezabilitate (SF - Etapa I) și 60 de zile sunt pentru elaborarea Proiectelor pentru Autorizarea Lucrărilor de Construire (PAC - Etapa II).

Prin elaborarea studiilor de fezabilitate se urmărește îmbunătățirea condițiilor de circulație la nivelul rețelei rutiere din România de transport, inclusiv sub aspect de siguranță rutieră și fluidizarea traficului pe rețeaua de drumuri naționale, răspunzând astfel cerințelor pentru dezvoltarea economică concretizată prin adaptarea rețelei rutiere din administrarea CNAIR la cererea reală de transport.

În perioada următoare, după împlinirea termenului legal pentru depunerea contestațiilor, precum și ulterior soluționării eventualelor contestații, ofertanții câstigători vor fi invitați la sediul CNAIR pentru semnarea contractelor, odată cu finalizarea procesului de avizare a acestora.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677