„Sărbători Pascale” – un proiect pentru micii elevi din Comarnic

24 Apr 2024 09:12
„Sărbători Pascale” – un proiect pentru micii elevi din Comarnic
În perioada 22-26 Aprilie 2024, elevii școlilor din Comarnic participă la Programul național „Săptămâna Verde”, care include activități diverse menite să le accentueze dragostea pentru natură, pentru planeta Pământ, pentru protecția mediului înconjurător și pentru viața sub toate formele sale.
Totodată, săptămâna aceasta este ultima înainte de vacanța școlară dedicată Sfintelor Paști, motiv pentru care și autoritățile locale au decis să le pregătească activități specifice sărbătorii creștine așteptate de noi toți: Învierea Domnului.
În data de 25 Aprilie 2024, cu începere de la orele 10.00, Primăria Comarnic organizează pentru elevii claselor 0-IV de la Liceul „Simion Stolnicu” și de la Școala Generală Nr. 2 Comarnic, în Parcul orașului, o serie de activități și concursuri cu specific pascal, realizate în cadrul proiectului „Sărbători Pascale la Comarnic”.
Manifestarea va include activități precum „Vânătoarea ouălor de Paște”, concursuri de biciclete/triciclete, pictură ouă de Paște sau ștafete. Cei mici vor fi nevoiți să vină echipați cu echipament corespunzător, cu materiale didactice pentru pictura pe ouă și însoțiți de cadrele didactice și/sau de părinți.
La final, micii câștigători vor fi recompensați cu premii dulci și diplome.
Școlarii se vor întoarce în clase pe 8 mai, în miercurea după Paște, când va începe al cincilea și ultimul modul al anului școlar 2023-2024.
un articol de Alina Bunghez

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677