Scandal în Boldești Scăeni întrucât muzica era dată prea tare/Polițiștii au fost amenințati

09 May 2024 17:35
Scandal în Boldești Scăeni întrucât muzica era dată prea tare/Polițiștii au fost amenințati
A fost scandal mare, pe 6 mai, în Boldești Scăeni. Polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe o stradă din oraș se tulbură liniștea locuitorilor prin difuzarea de muzică la un nivel ridicat.
”În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări reieșind faptul că la un imobil de pe strada în cauză era în desfășurare o petrecere privată, polițiștii fiind întâmpinați de 3 bărbați aflați în stare de ebrietate, care manifestau un comportament agresiv verbal la adresa acestora”, a transmis IJP Prahova.
Dar, polițiștii au fost și ei amenințați, iar un om al legii era pe punctul de a fi lovit.
”Având în vedere că cei trei bărbați adresau amenințări polițiștilor, aceștia din urmă le-au solicitat să înceteze activitățile de tulburare a ordinii și liniștii publice, moment în care au devenit și mai agresivi, ieșind pe stradă și ceilalți participanți la petrecere. Ulterior, unul dintre bărbați ar fi încercar să lovească un polițist cu pumnul în zona feței, fără a reuși”, a mai precizat sursa citată.
La scurt timp, a fost restabilită ordinea și liniștea publică, cei trei bărbați de 38, 41 și 45 de ani din oraș, respectiv din municipiul Ploiești fiind conduși la sediul unității de poliție în vederea audierii.
În baza probatoriului administrat, față de cei trei bănuiți a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind propusă măsura arestării preventive, instanța de judecată dispunând punerea în libertate a acestora.
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar de unitatea de parchet competență sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677