Schimbări la conducerea Prefecturii Prahova

11 Apr 2024 22:14
Schimbări la conducerea Prefecturii Prahova
În cadrul ședinței de Guvern din 11 aprilie au fost schimbați mai mulți prefecți la nivel național. Este și cazul județului Prahova. Virgiliu Nanu a fost eliberat din funcție. Acesta a anunțat, în urmă cu câteva zile, că intenționează să demisioneze pentru a candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova. În locul lui a fost numit Emil Drăgănescu, care ocupa până acun funcția de subprefect. În aceeași ședință s-a decis totodată numirea lui Mircea-Adi Tănase în funcţia de subprefect al județului Prahova.

UPDATE: "Virgiliu Daniel Nanu , colegul și prietenul meu, este candidat la Președinția CJ Prahova , motiv pentru care a renunțat la funcția de prefect, funcție pe care, începând de mâine o voi prelua eu!

Împreună cu Virgil, așa cum îi spun eu, am depășit rând pe rând criza refugiaților ucraineni, a termiei sau a deșeurilor, am gestionat situații de urgență, am acționat cu corectitudine în acțiuni de control și în relația cu primăriile, am
avut grijă ca “unii “să nu facă abuzuri acordând bani pe criterii politice sau încercând să înstrăineze patrimoniul ploieștenilor, am stat aici in județul nostru , pentru județul nostru!!!

Ne-am gândit în primul rând la prahoveni!

Îi mulțumesc pentru profesionalism, expertiză și știu că ,
în scurt timp, vom colabora la fel de bine și cu birourile la fel de aproape, pentru că el va câștiga și va confirma!!!

Cât despre mine…..voi fi același!", a transmis Emil Drăgănescu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677