Se închide Bulevardul Independeței pentru continuarea lucrărilor de modernizare

08 Jul 2024 13:10
Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a decis închiderea etapizată a circulației rutiere pe Bulevardul Independenței pentru continuarea lucrărilor aferente obiectivului de investiții “Modernizare Bulevardul Independenței (tronson cuprins între sensul giratoriu Gara de Sud – strada Gh. Lazăr)”, respectiv pentru tronsonul cuprins între intersecția B-dul Independenței cu strada Maramureș și intersecția B-dul Independenței cu strada Gh. Lazăr.
Astfel, se va închide circulația pe sensul de mers Sud – Centru, de la trecerea de pietoni care traversează bulevardul, din dreptul Muzeului de Artă, până la intersecția cu str. Gheorghe Lazăr (capătul blocului, fără a se bloca intersecția), doar pe partea cu muzeul, lăsând liberă circulația în dublu sens pe partea cu stația de la Poșta Mare.
În cea de-a doua etapă, se va închide circulația pe sensul de mers Centru – Sud, pe partea cu Colegiul Național “Mihai Viteazul”, de la trecerea de pietoni care traversează bulevardul (din dreptul scuarului), până la trecerea de pietoni din Piața Victoriei (Poșta Mare), lăsând liberă circulația în dublu sens pe partea cu Muzeul de Artă.
Organizarea de șantier se va realiza în zona parcării ce deservește Colegiul Național Mihai Viteazul (str. Maramureș).
Lucrările vor începe după terminarea examenului de Bacalaureat, ulterior stabilindu-se o dată exactă de către Direcția Tehnic Investiții, Serviciul Investiții și Reparații Drumuri împreună cu constructorul.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677